Üdvözöljük, látogató! [ Regisztráció | Belépés

Felhasználási feltételek

Kérjük, hogy szolgáltatás vásárlás előtt olvassa végig a feltételeket! Csak akkor vegye igénybe a szolgáltatásainkat, ha annak minden pontjával egyetért és azt elfogadja.

1. Az Eladó

A www.hanglemezkereso.hu webáruház üzemeltetője az MBX Infokommunikációs Kft.
Székhely: 2120 Dunakeszi, Kikelet utca 4.
Adószám: 23167102-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-144817
Email: info@mbx.hu
Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. 10700653-66369091-51100005
A továbbiakban Eladó.

2. Megrendelhető termékek

Az Eladó a webáruházban teszi közzé megrendelhető termékeit, és azoknak a megrendelés idején érvényes árát. A vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, a jelen Általános szerződési feltételekben meghatározott módon és feltételek szerint.

3. A Vevő

A vásárlás megkezdése előtt a vevőnek regisztrálnia kell adatait. Vevőnek gondoskodnia kell a megadott adatok helyességéről. Helytelenül megadott esetén Eladó nem vállal felelősséget a szolgáltatás biztosításáért. Az ebből adódó károkat Vevő viseli.

4. Vásárlás

Eladó a megrendelést csak akkor fogadja el, ha a Vevő a megrendelési felületen a megrendeléshez szükséges valamennyi adatot hiánytalanul megadja. A Vevő a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános szerződési feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Eladó a Vevő megrendelését elektronikus úton visszaigazolja, a szolgáltatási díj megjelölésével. Eladó a szerződés teljesítésére csak abban az esetben köteles, amennyiben a rendelést visszaigazolta.

5. Árak, fizetési módok

A szolgáltatások árát a webáruházban található fizetési eljárás tartalmazza. Az ár mindenkor tartalmazza a hatályos általános forgalmi adó mértékét. Eladó fenntartja a jogot a meghirdetett árainak megváltoztatására.

Eladó fizetési módként elfogadja a banki átutalást, Paypal fizetési rendszeren keresztül hitelkártya tranzakciót. Vevő bankkártya adatai a webáruházhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetés a Paypal fizető oldalán történik, a webáruház a számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem jut a birtokába.

6. Elállási jog

Vevő jogosult a vásárlástól elállni. Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni az info@mbx.hu email címen. Ebben az esetben a Vevőt semmilyen költség nem terheli. Vevő a vásárlástól tizennégy munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat.

8. Felelősség

Eladó nem vállal felelősséget a szolgáltatás leállásából eredő károkért. Eladó fenntartja a jogát a szolgáltatás leállítására és megszüntetésére. Eladó fenntartja a jogát a jelen Általános szerződési feltételek módosítására. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege megjelenik a weblapon.